Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Wu Wei versus Awareness: Bewust Zijn en Leven" by Chi-Full Team * Book PDF Kindle ePub Free

Wu Wei versus Awareness: Bewust Zijn en Leven

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Wu Wei versus Awareness: Bewust Zijn en Leven
  • Author : Chi-Full Team
  • Release Date : January 17, 2019
  • Genre: Self-Improvement,Books,Health, Mind & Body,Nonfiction,Philosophy,
  • Pages : * pages
  • Size : 706 KB

Description

Het boek Wu Wei versus Awareness is geschreven om een ​​brug te slaan tussen de verschillende leringen die deze wereld van oudsher heeft gekend, maar ook naar de moderne wetenschap in de vorm van kwantumfysica, die uiteindelijk allemaal in dezelfde richting wijzen. Dat wat we Awareness of Bewustzijn kunnen noemen wordt ook wel Dao of Tao genoemd.

Veel van de in dit boek beschreven teksten bevatten kennis die tegenwoordig steeds minder beschikbaar is. We hebben deze oude kennis in dit boek samengevat, en hebben er het beste uit gehaald om het terug te brengen naar deze tijd, omdat het een groot verlies zou zijn als deze toch zeer belangrijke kennis voorgoed verloren zou gaan.

Voor de ontwikkeling van innerlijk bewustzijn en groei werken en spreken we zoveel mogelijk vanuit een open mind.
In dit boek vind je herhaaldelijk relevante inhoud, verpakt in een andere context en soms op een iets andere manier beschreven. Dit heeft te maken met het uitrekken van de perceptie en het waarnemingsvermogen van u de lezer, die vervolgens kunt nadenken en voelen voor zichzelf en hoe het innerlijk resoneert.

Zodra je meer vertrouwd raakt met deze onderwerpen, kan er een vorm van innerlijk begrip en natuurlijkheid ontstaan ​​waaruit geleidelijk een opening in bewustzijn kan ontstaan ​​die de weg naar een hogere vorm van Bewustzijn als zichzelf zal onthullen. Omdat deze ontwikkeling alleen waarneembaar is voor de individuele innerlijke Waarnemer en niet in woorden kan worden begrepen.

Dit boek leidt de lezer naar een begrip van hun eigen wezenlijke wezen en de vrede, vreugde en vervulling die er inherent aan zijn.

"Dit is een kans om je ware innerlijke potentieel te leren kennen en het te gaan gebruiken"


Free Books Download "Wu Wei versus Awareness: Bewust Zijn en Leven" PDF ePub Kindle